Verhuur

Verhuur van motorhomes en campervans

Bent u overtuigd om uw vakantie door te brengen in een moderne mobilhome? Dan kunt u altijd terecht bij Travel On Wheels. Of u nu kiest voor een grotere mobilhome of een knusse Van: wij regelen voor u de beste deal. U weet in ieder geval zeker dat de kampeerwagen in uitstekende staat verkeert.

Maar wat is nu precies het verschil tussen een motorhome en campervan?

Over het algemeen kunnen we zeggen dat een campervan kleiner is dan de gemiddelde mobilhome. Deze voertuigen hebben als voordeel dat ze goed wendbaar zijn en dat het vinden van een geschikte parkeerplaats eenvoudig wordt. Een campervan is tevens van alle gemakken voorzien, zoals een vast kookgedeelte, een ingebouwd toilet en zelfs een douche.

U kunt natuurlijk ook een grotere mobilhome huren. Bent u met 2 of 3 personen maar toch gesteld op voldoende ruimte dan is de mobilhome de ideale oplossing. Onze motorhome is eveneens geschikt om een groter aantal personen te laten verblijven. Naast de keuken, het toilet en de douche beschikt deze motorhome over een zeer ruime zithoek.

U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over het besturen van deze motorhomes. Het rijbewijs B is voldoende om alle wagens te kunnen huren en besturen.

Campervan 4 zit- en slaapplaatsen - Benivan 120 UP

NIEUW 2024

Deze compacte en wendbare campervan combineert een zeer royale standaarduitrusting (keuken, badkamer, zithoek) met een grote, moduleerbare bagageruimte. De ultieme, functionele reiscompagnon.

meer info

Mobilhome 5 zit- en slaapplaatsen - Challenger Graphite 380 - Automaat

NIEUW 2024

Kiest u voor de Challenger 380 Graphite dan kiest u ervoor om in een zee van ruimte in alle vrijheid en veiligheid reizen. Deze half-integraal kan 2 tot 5 personen herbergen. De inrichting van de Challenger is zodanig compleet dat u zich onmiddellijk “thuis” voelt: de camper heeft 2 afgescheiden slaapkamers en een XXL-natte cel waarbij de douche en het toilet eveneens afgescheiden staan. En dat alles binnen de 3,5 ton gewichtsgrens.

meer info