Verhuur

Verhuur van motorhomes en campervans

Bent u overtuigd om uw vakantie door te brengen in een moderne mobilhome? Dan kunt u altijd terecht bij Travel On Wheels. Of u nu kiest voor een grotere mobilhome of een knusse Van: wij regelen voor u de beste deal. U weet in ieder geval zeker dat de kampeerwagen in uitstekende staat verkeert.

Maar wat is nu precies het verschil tussen een motorhome en campervan?

Over het algemeen zouden we kunnen zeggen dat een campervan iets kleiner is dan de gemiddelde mobilhome. Deze voertuigen hebben als voordeel dat ze goed wendbaar zijn en dat het vinden van een geschikte parkeerplaats eenvoudig wordt. Een campervan is tevens van alle gemakken voorzien, zoals een vast kookgedeelte, een ingebouwd toilet en zelfs een douche.

U kunt natuurlijk ook een grotere mobilhome huren. Bent u met 2 of 3 personen maar toch gesteld op voldoende ruimte dan is de mobilhome de ideale oplossing. Onze motorhome is eveneens geschikt om een groter aantal personen te laten verblijven. Naast de keuken, het toilet en de douche beschikt deze motorhome over een zeer ruime zithoek.

U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over het besturen van deze motorhomes. Het rijbewijs B is voldoende om alle wagens te kunnen huren en besturen.

Campervan 4 zit- en slaapplaatsen - Livingstone 5

nieuw !!

wordt verwacht begin 2021

Deze compacte en wendbare campervan combineert een zeer royale standaarduitrusting (keuken, badkamer, zithoek) met een grote bagageruimte en heeft tot 5 gehomologeerde slaapplaatsen! De ultieme reiscompagnon. Het is niet verwonderlijk dat de Roller Team Livingstone al jarenlang de meest verkochte ingerichte Van in Europa is.

meer info

Mobilhome 4 zit- en slaapplaatsen - Challenger 290

Staat te koop en wordt begin 2021 vervangen door het nieuwe model 260.

De Challenger 290, met slechts 6,69 meter, laat aan comfort niets te wensen over: een maxi salon dat geschikt is voor 7 personen, een maxi badkamer met aparte douche, maar ook (en vooral) een adembenemende inloopkast en een multifunctioneel laadruim dat geschikt is voor een scooter of elektrische fietsen ...

meer info

Mobilhome 5 zit- en slaapplaatsen - Challenger Quartz 380

Kiest u voor de Challenger 380 dan kiest u ervoor om in een zee van ruimte in alle vrijheid en veiligheid reizen. De inrichting van de Challenger is zodanig compleet dat u zich onmiddellijk “thuis” voelt: de camper heeft 2 afgescheiden slaapkamers en een XXL-natte cel waarbij de douche en het toilet eveneens afgescheiden staan. En dat alles binnen de 3,5 ton gewichtsgrens.

meer info