Met de mobilhome naar Den Haag

Wat een toffe dagen!

We hebben ongelofelijk genoten van deze fantastische camper van Luc & Veronique!
Voor de eerste keer alleen op verlof met de mobilhome en de kids. Spannend ...

Instappen en de vakantie is begonnen! Hop naar den Haag en we zien wel waar we belanden. In Den Haag makkelijk kunnen parkeren met deze compacte doch zéér luxueuze mobilhome. Daar heerlijk rondgewandeld en dan hop naar de zee. In Katwijk aan Zee op een kleine gezellige camping gelogeerd.

De volgende ochtend via een tussenstop in Keukenhof (het bloemenpark en fameuze tulpenvelden) met de ferry naar Texel. Op Texel is heel veel te beleven... 

  • fietsen tussen de lammetjes
  • naar de zeehonden
  • paardrijden
  • wandelen...

Echt de moeite om eens lekker uit te waaien! We logeerden er op Camping De Krim. Je kan er een camperpunt voor 1 nacht huren. Wij zaten op de camping zelf en konden zo gebruik maken van het mooie zwembad. (Anders moet je apart betalen) Op de camping hebben we tandems gehuurd en zo een mooie tocht gemaakt. 

Op de terugweg via camperpunt een stop gemaakt in Leiden bij jachthaven Jonckman
Weer een super leuke verrassing ...  a room with a view ?
Een ding is zeker: met de mobilhome er tussenuit is super ontspannend, je weet niet op voorhand waar je terecht komt, er is altijd een verrassing... zaaalig! Ik heb een nieuwe vorm van vakantie ontdekt!

Bedankt Luc & Veronique dat we jullie super verzorgde Van mochten huren. Alles was meer dan tot in de puntjes verzorgd! Ook bedankt voor de goede uitleg, want ik was nog nooit alleen weg geweest met de camper en alles was super duidelijk waardoor we op ons gemak konden vertrekken!

Tot snel ??
Lieve groetjes , Charlotte