Troeven

1 MOTORHOMES DIE UITBLINKEN IN KWALITEIT

Onze motorhomes zijn nieuw (maximum 2 jaar), volledig ingericht en zeer comfortabel. Ze worden goed onderhouden en volledig nagezien voor vertrek. Ze hebben een extra stevige bouwwijze en zeer uitgebreide specificaties. Een greep uit de sterke punten:

 • Houtvrije constructie
 • Styrofoam isolatie
 • Krasvrije luxe meubilair
 • Ruime bedden
 • Deur wooncel met venster
 • Energiezuinige LED verlichting
 • Dubbele bodemisolatie 54mm dik
 • Grote dieseltank van 90l voor een lange autonomie.

2 SERVICE EN VRIENDELIJKHEID

We zijn er steeds voor u: 7/7 en 24u/24u. Flexibiliteit is onze grote troef! We zijn een team dat vlot inspeelt op de behoeften van onze klanten. Omdat uw vakantie belangrijk is, trekken wij de nodige tijd uit om u een omvangrijke uitleg te geven. De verschillende functies van de kampeerauto worden u tot in detail uitgelegd.

U krijgt eveneens een uitgebreide handleiding mee zodat u hier tijdens uw reis op kan terugvallen.

3 ALL-IN IS OOK ECHT ALL-IN

Al onze motorhomes zijn standaard volledig uitgerust. Naast de klassieke luifel, gasfles en toiletvloeistof zijn onze motorhomes voorzien van alles wat u maar nodig heeft zodat u van een onbezorgde kampeervakantie kan genieten! Van kampeertafel en -stoelen tot een complete binneninventaris (servies, bestek, glazen, kookgerief, ….tot en met het gevulde zoutvaatje) en huishoudelijk gerief. U zult eveneens plezier beleven aan de fietsendrager, GPS Camper, airco, TV/DVD, zonnepaneel, cruise control, achteruitrijcamera en ruime garage Het enige wat u zelf dient mee te nemen is beddengoed (onderlakens, bovenlakens en dekens of dekbed, hoofdkussens), handdoeken en kleding. U verliest geen 2 kostbare dagen van uw vakantie met in- en uitpakken.

En dit allemaal zonder bijkomende kosten!

4 AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Bij Travel On Wheels zit echt alles erop, erin en eraan, zonder verborgen meerprijzen. Onze verhuurprijs is correct en transparant. We zijn een klein team, hebben geen grote showroom. Hierdoor hoeven we geen administratiekosten en andere verborgen kosten aan te rekenen.

Bovendien spaart u kostbare tijd en geld door het uitgebreide All-Inclusive-pakket dat we u aanbieden.

5 VEILIG OP WEG

Al onze motorhomes zijn voorzien van een professionele omniumverzekering en een gratis, uitgebreide pechverhelping in heel Europa.

Bij pech worden zowel de motorhome als de verzekerde inzittenden én uw hond of kat gerepatrieerd. U kunt dus onbezorgd op pad.

6 HUISDIER WELKOM

Uw hond of kat maakt deel uit van uw gezin. Bij ons is uw huisdier welkom. Het volgende dient u wel in acht te nemen:

 • Het meenemen van uw huisdier is altijd in overleg met ons.
 • Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de bestaande regelgeving voor hond of kat van uw vakantieland. Zorg er eveneens voor dat het Europees Huisdierenpaspoort in orde is.
 • Huisdieren zijn niet toegelaten op zitplaatsen, bedden, kussens.
 • Het meenemen van uw hond of kat is op eigen risico wat betreft schade. Na terugkomst wordt er extra gecontroleerd op geuren, haren en eventuele schade.

We wensen u en uw hond of kat een prettige vakantie!

Campervan 4 zit- en slaapplaatsen - Benivan 120 UP

Campervan 4 zit- en slaapplaatsen - Benivan 120 UP

Meer info
Mobilhome 5 zit- en slaapplaatsen - Challenger Graphite 380 - Automaat

Mobilhome 5 zit- en slaapplaatsen - Challenger Graphite 380 - Automaat

Meer info